Hasznos linkek

http://www.iaap.org/
Az analitikus pszichológia egyesület, a jungi nemzetközi mozgalom hivatalos intézménye, mely akkreditálja, szervezi és segíti a világ összes analitikus pszichológiával és jungi pszichoanalízissel foglalkozó intézet és szakemberek tevékenységét.

http://www.junginstitut.ch/english/
Az analitikus pszichológia első tréning központja, ami a mai napig aktív és központi jelentőséggel bír a jungi világban.

http://cgjungcentral.eu/
Ez az oldal gyűjti össze a közép európai jungi csoportokkal kapcsolatos híreket, eseményeket és szakmai témákat, egyelőre az Észt, Lengyel, Román és Szerb Fejlesztési Csoportok tartoznak ide, a lista bővülhet.

http://www.cgjungpage.org/
Ez az egyik legfontosabb weboldal, ami világszerte a jungiánus témákat gyűjti össze. Az IAAP és magánszemélyek támogatják, de önállóan üzemeltetik.

http://www.carl-jung.net/
Carl Junggal és munkásságával kapcsolatos válogatott források otthoni és szakmai felhasználásra.

https://aras.org/
Az Archívum az Archetípusos Szimbólumok Kutatására (The Archive for Research in Archetypal Symbolism vagy röviden ARAS) egy olyan képekből és írásokból álló gyűjtemény, ami a világ minden tájáról és az emberiség történetének összes korszakából származó mitológiai, rituális, és szimbolikus imidzseket tartalmazza. A gyűjtemény online elérése fizetős, de a hírlevelükre díjmentesen lehet jelentkezni.

http://repository.tamu.edu/handle/1969.1/85762   Texas A&M Egyetemi Kiadó,
Analitikus Pszichológia Carolyn és Ernest Fay Sorozatokban megjelent jungi témájú könyvek és cikkekből néhány díjmentesen is letölthető.

http://e-jungian.com/
Egy online magazin, folyamatosan megújuló tartalommal, amely az analitikus pszichológiát és Carl Gustav Jung munkásságát népszerűsíti. 

http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1111/%28ISSN%291468-5922
Az Analitikus Pszichológia Folyóirata (The Journal of Analytical Psychology röviden JAP) az angol nyelvű nemzetközi jungiánus kiadványok vezető lapja 1955 óta. A JAP-t ötször egy évben adják ki, február, április, június, szeptember és november hónapokban a Wiley-Blackwell kiadó gondozásában. 

http://www.springpublications.com/
A SPRING Kiadványokat (SPRING PUBLICATIONS) a New Yorki Analitikus Pszichológia Klub kezdte el a második világháború során azzal a céllal, hogy C.G. Jung műveit lefordítsák és kiadják Amerikában. 1955 óta nagyon sok könyvet és magazint adtak ki, elsősorban az archetipikus pszichológia és más pszichológia témákban.

https://www.sfjung.org/jung-journal/
Jung Folyóirat: Kultúra és Psziché (JUNG JOURNAL: CULTURE & PSYCHE) egy nagyszerű nemzetközi és negyedévente megjelenő kiadvány, ami cikkeket, ismertetéseket, interjúkat, költészetet, filmismertetéseket, zenei és művészeti elemzéseket ajánl a jungi pszichológia nézőpontjából.